Over ons

Over Stoepje bakker Marijn

Marijn zijn ‘t Stoepje carrière begon 5 jaar geleden. Zijn vrouw dacht dat Marijn erg geschikt zou zijn voor de markt en vond dit ook helemaal bij hem passen. Dit was waar Marijn gelukkig van zou worden.. En daar had Sofie gelijk in, na 5 jaar een ’t Stoepje ondernemer te zijn, wil Marijn niks anders meer. 

Marijn en Sofie, een echt ’t Stoepje koppel
Marijn had dit dan ook zeker niet kunnen realiseren zonder Sofie. Zij is degene die hem volledig stimuleert, ze zijn echt een ondernemers koppel. Marijn staat op 5 markten en daarnaast heeft Sofie op vrijdag en zaterdag haar eigen markt, een super team!

Wie is ’t Stoepje bakker Marijn?
Voor Marijn maakt het niet uit wat voor dag het is, hij heeft er altijd zin in. Wanneer hij de markt op rijdt, is hij meteen enthousiast. Dit enthousiasme wordt alleen maar groter wanneer hij zijn klanten ziet. Dat is het leukste aan het marktleven: het contact met mensen! Hij merkt dat hij in deze 5 jaar zijn klanten ook echt heeft leren kennen. Hij kent ondertussen veel levensverhalen van zijn klanten, en zij die van hem! 

Waarom komen mensen bij Marijn aan de kraam?
Naast dat de producten kwalitatief natuurlijk uitstekend zijn, komen mensen ook echt voor een stukje gezelligheid, even dollen en een warm gevoel. “De klant komt uiteindelijk voor onze heerlijke producten maar wij kunnen wel dat stukje extra bieden!” Waar Marijn ook echt voor staat is hoe hij zijn klanten behandelt: iedereen hetzelfde. 

Wat is het extraatje dat jij aan je klanten geeft? 
Marijn wil ervoor zorgen dat zijn klanten altijd met een glimlach zijn kraam verlaten. Hij zorgt er dan ook voor dat hij wekelijks dezelfde producten mee heeft, zo wordt niemand teleurgesteld. Daarnaast neemt hij naast dit assortiment ook altijd de nieuwste producten mee om te kijken of dit past bij de wensen en behoeften van zijn klanten. 

Marijn zorgt er daarnaast voor dat alles wat hij verkoopt helemaal vers is, deze vers beleving is wat hij zijn klanten wil geven.